30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Diri diri yaktılar

ÜZERİNE BENZİN DÖKEREK YAKTILAR

Mersin'de bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahıslarca üzerine benzin dökülerek yakıldı. Ağır yaralanan şahıs Mersin'deki ilk tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İshak T. (18), Fatih Ö. (20), İbrahim T. ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, aldığı telefonunun parasını vermediğini öne sürdükleri Abdülhakim Aksu'yu (25), konuşmak için yanlarına çağırdı. Konuşarak portakal bahçesine giren gençler arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 4 genç yanlarında getirdikleri benzini Abdülhakim Aksu'nun üzerine dökerek ateşe

verdi. Bir anda alevler içerisinde kalan Aksu, vatandaşların müdahalesi ile söndürüldü. Olay yerine gelen polis ekiplerince Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aksu'ya ilk müdahale acil serviste yapıldı. Vücudunda yüzde 40 oranında yanık oluştuğu belirtilen Aksu, buradaki tedavisinin ardından çevre hastanelerin yanık ünitelerinde yer olmaması nedeniyle ambulansla Adana'ya, oradan da hava ambulansı ile Ankara'ya sevk edildi.

Olaydan sonra kaçan şüphelilerden İshak T, Fatih Ö. ve İbrahim T. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

ÜZERİNE BENZİN DÖKEREK YAKTILAR
ÜZERİNE BENZİN DÖKEREK YAKTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2011 Salı 16:48:03
Güncelleme :12 Temmuz 2011 Salı 17:32:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?