3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Doğalgaz kurbanı aile toprağa verildi

Ankara'da doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmen çift ile diş hekimi oğullarının cenazesi, Mersin'in Silifke ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ankara'da Cebeci Köylüler Sokak 5/6 numaradaki evde meydana gelen olayda, kombiden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden öğretmen Müfide Uğuz (50) ve eşi Muzaffer Uğuz ile diş hekimi olan oğulları Melih Uğuz'un (28) cenazeleri, memleketleri Mersin Silifke ilçesine getirildi.

Silifke Şehir Mezarlığı'nda öğretmen çift ile çocukları için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sırasında, ailesini kaybeden tıp fakültesi öğrencisi Meltem Uğuz ile yakınları sinir krizleri geçirdi. Uğuz ailesinin cenazeleri, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Meltem Uğuz, sabaha kadar ders çalışmasının ardından anne ve babasını uyandırmak istemiş, genç kız anne-baba ve ağabeyinin bir türlü uyanmaması üzerine 112 Acil Servis'ten yardım isteyerek eğitimini aldığı tıp bilgisi ile ailesini kurtarmaya çalışmıştı.

Genç kızın bütün çabalarına rağmen hayata dönmeyen aile bireylerinin, olay yerine gelen sağlık görevlilerin yaptığı kontrolde hayatlarını kaybettiği anlaşılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 14:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?