4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Doğayı sevenlere kumar baskını

DOĞAYI SEVENLERE KUMAR BASKINI

Mersin'in Silifke ilçesinde, kumar oynandığı tespit edilen bir dernek binasına yapılan baskında 66 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren polis, Saray Mahallesi'ndeki Doğayı ve Doğal Yaşamı Sevenler Derneği binasına akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Dernek çevresinde olası polis baskınlarına karşı haber vermek için hazır bekleyen 8 kişiyi etkisiz hale getiren polis ekipleri, dernek içinde kumar oynatan ve oynayan toplam 66 kişiyi gözaltına aldı. Dernek binasında tombala masası, çekiliş topları, tombala kartı, pul, uydu sistemli kamera, 2 adet televizyon ve müşteri fişleri, gizli bölmelere

saklanmış kumar araç ve gereçleri ele geçirildi.

Yapılan soruşturmanın ardından, oyun oynadığı tespit edilen kişiler, Kabahatler Kanunu'na muhalefetten 143 TL para cezası kesilerek serbest bırakıldı. Kumar oynatan ve güvenlik amaçlı bekleyen şüphelilerin ise sorgusu devam ediyor. Şüphelilerin soruşturmalarının tamamlanmasının ardından Silifke Adliyesi'ne çıkarılacağı bildirildi.

Daha önce de aynı adrese polisin baskın düzenlediği fakat gizli bölmelere saklanan araç ve gereçler bulunamadığı için işlem yapılamadığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

DOĞAYI SEVENLERE KUMAR BASKINI
DOĞAYI SEVENLERE KUMAR BASKINI
DOĞAYI SEVENLERE KUMAR BASKINI
DOĞAYI SEVENLERE KUMAR BASKINI
DOĞAYI SEVENLERE KUMAR BASKINI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 13:42:02
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 14:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?