3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Doktorun klibi hırsızı yakalattı

Mersin'de bir diş hekimi, muayenehanesinde gerçekleşen ve güvenlik kamerasına takılan hırsızlık olayını klipleştirdi.

Diş hekiminin klibi, hırsızlık şüphelisinin yakalanmasını sağlarken, şüpheli yakınları adliye önünde çekim yapan gazetecilere saldırdı.

Mersin'de 20 ayrı hırsızlık olayına karıştığı belirlenen C.K. (34), adlı şüpheli, son işinde güvenlik kamerasına yakalandı. Diş hekimi Kemal Tüygüz'ün muayenehanesine gelerek cep telefonunu çalarken güvenlik kamerası tarafından görüntülenen şüpheli, polisin çalışması sonucu yakalandı.

Bu arada, diş hekimi Tüygüz'ün muayenehanesinde gerçekleşen hırsızlık olayını klipleştirdiği ortaya çıktı. Muayenehanedeki güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anını bir araya getiren Tüygüz, daha sonra klipleştirdi.

Hırsızın hareketlerini klipte yazı ile de süsleyen Tüygüz, daha sonra elektronik posta ile arkadaşlarına göndererek uyardı. Tüygüz'ün gönderdiği elektronik postayı alan makine mühendisi bir arkadaşı ofisine gelen cep telefonu hırsızını tespit ettikten sonra oyalayarak polise bildirdi.

Polis, kimliği belirlenen C.K.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette yapılan sorgulamasında 20 ayrı hırsızlık olayından dosyası bulunan C.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tüygüz, benzer olayların bir çok arkadaşının başına geldiğini belirterek, "Bu nedenle hırsızlık anı ile ilgili görüntüleri bir araya getirip klip yaptım. Sonra da arkadaşlara gönderdim. Onlarda, görüntüleri izlemişler. Bu sırada hırsız, makine mühendisi arkadaşın yanına gitmiş. Oda görüntüleri daha önce izlediği için tanıyarak oyalayıp polise bildirmiş" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 18:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?