4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Dondurmacıoğulları'na son görev

DONDURMACIOĞULLARI'NA SON GÖREV

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (MESOB) Genel Sekreteri Niyazi Dondurmacıoğulları, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Bir süredir Adana Başkent Hastanesi'nde kanser tedavisi gören ancak geçtiğimiz cuma günü hayata gözlerimi yuman Niyazi Dondurmacıoğulları, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi. Şehir Mezarlığı'nda gerçekleştirilen cenaze törenineyse; MESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı Fatih Özcan, Federasyon Genel Sekreteri Ahmet Baydan, Artvin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Demirhan Elçin'in yanı sıra Dondurmacıoğulları'nın yakınları ve çok sayıda esnaf katıldı.

Dondurmacıoğulları, Tarsus Şehir Mezarlığı'nda yer alan aile kabristanlığında toprağa verilirken, cenazenin ardından da Talat Dinçer ve merhum Niyazi Dondurmacıoğulları'nın oğlu Kerem Dondurmacıoğulları taziyeleri kabul etti. Dondurmacıoğulları'nın evinde mevlit okutulurken, görev yaptığı MESOB Hizmet Binası'nın girişineyse üzerinde; 'Unutmayacağız' yazısıyla birlikte resminin yer aldığı, çiçeklerle donatılmış bir portresi asıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 17:57:02
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 18:12:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?