4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

DP Bozyazı'da Türe dönemi

DP BOZYAZI TEŞKİLATI'NDA TÜRE DÖNEMİ

Demokrat Parti (DP) Bozyazı İlçe Teşkilatı'nda başkanlık el değiştirdi. Tek listeyle gidilen genel kurulda, oy kullanan delegelerin desteğini alan Naci Türe, teşkilatın yeni başkanı oldu.

DP İlçe Binası'nda gerçekleştirilen 'Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan İl Başkanı Asım Kaleli, bugün gelinen noktada Türkiye'de ekonomi ve siyasal alanda yaşanan sıkıntıların had safhaya ulaştığını, çiftçinin, köylünün adeta perişan edildiğini iddia etti. Asım Kaleli, "DP olarak iktidar hazırlığı yapıyoruz. Ülkemizin sorunlarını çözecek kadro ve siyasi deneyim partimizde mevcut. Çiftçi ve köylünün yüzünün güldüğü dönem bizlerin iktidar olduğu dönemdir. Ülkemizin sorunlarını çözecek tek parti DP'dir" dedi.

Konuşmaların ardından başkanlık seçimine geçildi. Naci Türe'nin hazırlamış olduğu tek listeyle gidilen seçimlerde, oy kullanan delegelerin tamamının desteğini alan Türe, DP İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Seçimlerin ardından partililere hitaben bir konuşma yapan Türe, DP'yi Bozyazı'da eski gücüne kavuşturmak için çalışacaklarını, bu noktada da üstlenmiş oldukları görevin ağırlığının da bilincinde olduklarını anlattı.

Öte yandan, DP Bozyazı İlçe Teşkilatı'nda oluşturulan yeni yönetimde Naci Türe'nin dışında şu isimler yer aldı:

"Abdil Gübbük, Yusuf Tanacı, Niyazi Bal, M. Fevzi Yılmaz, Osman Kurtoğlu, Hasan Aşman, Hasan Türkmen, Ekrem Uysal, Fehmi Deniz, Şeref Çabuk, Fevzi Muş, Kemalettin Mutlu, Ali Atılkan ve Adem Tıraş."

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 17:23:03
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 10:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?