5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

DTP çalışmalarına hız verdi

Yerel seçimlere 3 gün kala DTP Mersin'deki çalışmalarını sıklaştırdı. 'Çat kapı' esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunan DTP'li adaylar, seçmene de projelerini anlatıyor.

DTP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Aleddin Erdoğan, bir grup partiliyle birlikte merkez ilçeler Akdeniz, Yenişehir, Toroslar ve Mezitli'de ziyaret ve temaslarda bulundu.

Belediye başkanı olması halinde hayata geçireceği proje ve yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi veren Erdoğan, 1999 yerel seçimlerinde yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, “Mersin'de demokrasinin bir kez daha kaybetmemesi için herkes duyarlı olmalı. Elinizi vicdanınıza koyup sandık başına gitmelisiniz” dedi. Erdoğan, bugün gelinen noktada AK Parti, CHP ve MHP'nin halka verecek hiçbir şeyi olmadığını ve değişim şart olduğunun altını çizerek, bunun için de 29 Mart'ın önemli bir milat olduğunu savundu.

DTP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Fazıl Türk de, Akdeniz'de son 5 yıllık zaman diliminde hizmette ayrım yapıldığını ileri sürerek, Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy'u sert bir dille eleştirdi. Kenan Yücesoy'u halka şantaj yapmakla suçlayan Türk, kaçak yapılarda da rant sağlanmaya çalışıldığını ileri sürdü.

Türk, tüm bu yaşananlara bir son verilmesi noktasında da 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, “Halkımız da bunlara gereken cevabı sandıkta verecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 18:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kamil IP: 95.70.160.xxx Tarih : 26.03.2009 13:18:19

 İNŞALAH SEÇİLEMESSİNİZ.BU UTANCI TAŞIYAMAYIZ.YÜCE RABBİM HAİNLERE, BÖLÜCÜLERE,YALANCILARA,UYUŞTURUCU SATICILARINA,HER TÜRLÜ YANLIŞ İŞLERİ YAPAN LARA FIRSAT VERMESİN.