5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

DTP'den ardı ardına açılış

DTP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aleddin Erdoğan, halkın kararlılığının DTP'yi Mersin'de iktidara taşıyacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren DTP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aleddin Erdoğan ve Akdeniz Belediye Başkan Adayı Fazıl Türk, ardı ardına seçim bürosu açılışları yaptı. Kurdali, Şevketsümer ve Afetevler mahallelerindeki seçim bürosu açılışlarına DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan'da katılarak, adaylara destek verdi. "29 Mart seçimlerinde Mersin'de güller açacak" diyen Kaplan, Mersin'i önemsedikleri ve kazanacaklarını söyledi.

Büyükşehir Adayı Erdoğan ise, halkın kararlılığının DTP'yi Mersin'de iktidara taşıyacağını savunarak, "10 günümüz kaldı, ama yapacak çok işimiz var. Mersin'de belediyeleri halkımızla birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz" dedi.

Akdeniz Belediye Başkan Adayı Fazıl Türk de, 29 Mart'da her şeyin değişeceğini dile getirerek, "Biz anlayışımız gereği hiçbir insanı kimliğinden, inancından dolayı ayırmadık, ayırmayacağız. Biz burada ayrımcılık değil birleştiricilik yapacağız. Biz ilk hizmete Karaduvar'dan başladık şimdi de meyvesini alıyoruz. Yerel yöneticilik dediğin de bu halkın parası ile ona hizmet götürmektir, koltukta oturup kaynakları çar-çur etmek değildir. DTP olarak 54 belediyemizdeki başarının sebebi halkın parası ile halkın hizmetine sunulmasıdır. Türkü, Arabı, Kürdü herkes 'Fazıl Türk' diyor. Çünkü Fazıl Türk herkese eşit davranıyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 18:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELCUK GÜNDÜZ IP: 78.50.210.xxx Tarih : 20.03.2009 01:09:22

BENCE DTP PKK NIN TEMSILCISIDIR . PKK  NE KADAR TÜRKIYEYE ZARAR VERMISSE DTP DE  KÜRT HALKININ ARKASINA SIGINARAK TÜRKIYEYE  VE KÜRT HALKINA ZARAR VERIYOR .MILLETI GALEYANA GETIRIP OLAYLAR CIKARTIP VATANDASLARIN IS YERLERINE ZARAR VERIP KEPENK KAPATTIRIYOR.ZATEN ZOR DURUMDA OLAN VATANDAS DA DAHA FAZLA ZARAR EDIYOR , UMARIM  BU SECIMDE VATANDASLAR ONLARA  GEREKEN DERSI VERIRLER.HER SEY GÜZEL VE HUZURLU BIR TÜRKIYEMIZ ICIN OLSUN