5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

DTP'li Türk görevi devraldı

Mersin'in merkez ilçelerinden Akdeniz Belediye Başkanlığı'nı kazanan DTP'li Fazıl Türk, görevi CHP'li eski Başkan Kenan Yücesoy'dan törenle devraldı. Türk, belediyeye gelişinde zılgıtlarla karşılandı.

29 Mart Yerel Seçimleri'nde DTP'den Akdeniz Belediye Başkanlığı'na seçilen Fazıl Türk, bugün mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelerek görevine başladı. Akdeniz Belediyesi'ne beraberinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aleddin Erdoğan ile birlikte gelen Türk, bina önünde toplanan kalabalık tarafından zılgıtlarla karşılandı.

Davul-zurna eşliğinde belediye binasına giren Türk, görevi CHP'li eski Başkan Kenan Yücesoy'dan devraldı. Fazıl Türk'ü çiçeklerle karşılayan Yücesoy, her makamın gelip geçici olduğunu, kalıcı olanın yapılan hizmetler olduğunu belirterek, yeni başkana görevinde başarı diledi.

Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ise, Yücesoy'a 5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Yeni seçilen meclis üyeleri ile birlikte inşallah bu 5 yıllık süre içinde Mersin'de daha güzel, bu çiçekler gibi her rengi, her kültürü kucaklayıp, en iyi hizmeti vermeyi taahhüt ediyorum. Hiç kimseyi ne inancından, ne kültüründen, ne de kimliğinden dolayı ayırmadan, hizmeti eşit bir şekilde götüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Mersin'in kazanımı için el ele vereceğiz, birlikte uyum içinde çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 18:13:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?