5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Düğümü "Mersin Derbisi" çözecek

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda keyifler yerinde. Kendi evinde Eyüpspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Kırmızı-lacivertliler şimdi de gözünü Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı 'Mersin Derbisi'ne çevirdi.

Teknik Direktör Ercan Albay, Eyüpspor karşısında alınan galibiyetin oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, düşündükleri sahaya yansıttıklarını ve bunu iyi bir futbolla skora yansıtmayı başardıklarını anlattı. Ligin son haftalarına girilirken birbirinden zorlu maçlara çıkacaklarını hatırlatan Albay, "Hep birlikte şampiyonluğa doğru adım adım ilerliyoruz. Bu birlikteliği son Eyüpspor maçında ortaya koyduk. Ancak henüz hiçbir şey bitmiş değil. Kalan 3 maçımızı da kazanıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

Bu hafta sonu deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile final havasında bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Albay, söz konusu maçı kazanmak, kazanamasalar dahi yenilmemek için mücadele edeceklerini belirtti. Ercan Albay, ligde artık çok kritik bir noktada yer aldıklarını ve hatanın da telafisi olmadığının altını çizen Albay, "Bir üst lige çıkabilmek için kalan maçlarımızı kazanmak zorundayız. Bu zorlu süreçte en çok hoşumuza giden taraf, özellikle son haftalarda ortaya konulan birlik ve beraberliktir. Bu durum sahaya da yansıyor ve önemli sonuçlan alınıyor. İnşallah mutlu sona hep birlikte ulaşırız" diye konuştu.

Eyüpspor karşılaşmasının 42. dakikasında Birol'un yerine oyuna girmesine karşın 66. dakikada oyundan alınan Sami ile ilgili olarak değerlendirmelerde de bulunan Albay, Sami'nin ayağına almış olduğu darbe nedeniyle sakatlandığını ve riske etmemek için oyundan aldıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 13:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?