4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Düğün pastasından zehirlendiler

Mersin'de düğün pastasından yiyen davetlilerden 17'si zehirlendi. Pastayı kesip birbirlerine ikram eden gelin ve damat ise fazla yemedikleri için etkilenmedi.

Mustafa ve Gülşen Aktaş çiftinin düğünü dan akşam Güney Düğün Salonu'nda yapıldı. Düğüne gelen davetliler, gelin ve damadın kestiği pastadan yedi. Düğün sonunda evlerine giden davetlilerden 10'u mide bulantısı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanınca gece geç saatte Mersin Devlet Hastanesi'ne gitti. Yedikleri pastadan zehirlendikleri belirlenen 5 kişinin tedavisi ayakta yapıldı, Güneş Ergüneş, Betül Yılmaz, Zeynep Yılmaz, Beyza Yılmaz ve Ayşe Yılmaz ise tedavi altına alındı.

Aynı düğüne Erdemli ve Tarsus ilçelerinden katılan 7 kişi de zehirlendi. Benzer şekilde rahatsızlanan davetlilerden 4'ü Erdemli'de, 3'ü de Tarsus'taki devlet hastanelerinde tedaviye alındı.

Damadın babası 52 yaşındaki Ali Aktaş, olayı duyunca zehirlenen yakınlarını ziyaret etmek için hastaneye koştu. Aktaş, “Salonu her şey dahil olmak üzere kiraladık. 10 katlı düğün pastasını da salon yaptırdı. Gelin ve damat da kestikleri pastadan yedi, onlara bir şey olmadı. Misafirlerimizden bazıları da Erdemli ve Tarsus'tan gelmişti. Salon işletmecisinden şikayetçi olacağım. En güzel günümüzü zehir ettiler” dedi.
.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 14:00:40
Güncelleme :25 Haziran 2006 Pazar 14:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?