30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Duman canından etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde alkollü iken ağzındaki sigarayla uykuya dalan şahıs, çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Olay, bu sabah Fevziçakmak Mahallesi1929 sokak 12 numaralı evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Tarsus'ta hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Ramazan Işık (48) gece evde alkol almaya başladı.

Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Ramazan Işık, kendisine ait olan odaya geçip alkol almaya devam ettiği iddia edildi. Odayı da üstüne kilitleyen Ramazan Işık, aldığı alkolünde etkisiyle ağzındaki sigarayla uykuya daldı. Işık, sigaranın düşüp yatağın tutuşması sonucu çıkan dumandan zehirlenerek hayatın kaybetti. Şans eseri evde bulunan diğer eşyaların alev almaması sonucu, evde başka her hangi bir mal kaybı yaşanmadı.

Bugün sabah saat 09.00 sıralarında eşini kaldırmak isteyen Emine, eşinin ses vermemesi üzerine paniğe kapılıp yedek anahtarı ile içeri girdi. İçerideki odada dumanı ve yerde hareketsiz olarak yatan Ramazan Işık'ı eşi çığlık atarak yardım istedi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Işık'ın daha önceden ölmüş olduğu tespit etti. Yapılan incelemenin ardından Işık'ın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2011 Cumartesi 23:27:25
Güncelleme :26 Kasım 2011 Cumartesi 23:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?