2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Dünyanın gözü Mersin'de

16. Doğu Akdeniz Yat Rallisi çerçevesinde Mersin’e gelen yerli ve yabancı konuklar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın verdiği kokteylde biraraya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde verilen kokteyle yerli ve yabancı yatçıların yanısıra Vali Yardımcısı Reşat Özdemir, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Necati Kurt, CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Konuklarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yabancı misafirlerin spor kompleksi ile ilgili övgü dolu sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin de gösterisinin yer aldığı kokteylde bir konuşma yapan Özcan, 16. Doğu Akdeniz Yat Rallisi’ne katılmak üzere kente gelen yabancı konukları en iyi şekilde ağırlamak istediklerini belirterek, bu tür etkinliklerin Mersin’in tanıtımına ve ekonomik yönden canlanmasına olanak sağladığını ifade etti.

Mersin’in özellikle son 5 yıl içerisinde bir kültür, sanat ve spor kenti olma yönünde önemli bir mesafe aldığını kaydeden Özcan, bu sürecin devam etmesi için elinden geleni yapacağını belirtti. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Yat Limanı’nın tam anlamıyla faaliyete girmesi için de gerekli tüm çalışmaların içerisinde olacağını sözlerine ekleyen Macit Özcan, tüm bu projelerin hayata geçmesiyle birlikte Mersin’in tam anlamıyla bir dünya kenti olacağını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 18:18:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?