2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Duvağı ile uğurlandı

Mersin'de 4 aydır kayıp iken 50 bin lira için boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan Nevruz Taşoğlu (28), son yolculuğuna tabutunun üzerine konulan duvağıyla uğurlandı.

18 Kasım 2011 tarihinden bu yana kayıp olarak aranırken, önceki gün eski bir köy mezarlığında cesedi bulunan temizlik işçisi Nevruz Taşoğlu, son yolculuğuna yakınlarının gözyaşları arasında uğurlandı.

Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından Mersin'e getirilen Taşoğlu için Mersin Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Baba Hasan ve anne Fatma Taşoğlu ile yakınlarının katıldığı cenaze töreninde, genç kızın tabutuna duvağı ve kınalığı örtüldü. Kızının ardından gözyaşı döken acılı anne Fatma Taşoğlu,
"Duvağını tabutunda mı görecektim?" diye ağıt yaktı.

Nevruz Taşoğlu'nun cenazesi, burada yapılan törenin ardından önce Müfide İlhan Mahallesi'ndeki evine ardından da Güneykent Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Bu arada cinayetle ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden İbrahim Ç., Osman S., Harun B. ve Alptekin D. tutuklanırken, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2012 Cumartesi 22:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?