4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Ebru Gündeş coşkusu

MERSİN'DE EBRU GÜNDEŞ COŞKUSU

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Mersin'de düzenlenen açık hava konserinde hayranlarını coşturdu. Sıcak yaz gecesinde sahneye kurulan vantilatörlerle serinletilen sanatçı, Mersin'in tantunisine hayran kaldığını söyledi.

'Danone Tikveşli 2010 Yaz Festivali' organizasyonu kapsamında İzmir, Antalya ve Adana'dan sonre Mersinli hayranlarıyla buluşan Ebru Gündeş, muhteşem performansıyla göz doldurdu. Ahmet Ayas Futbol Sahası'nda düzenlenen konsere, sanatçının hayranları ilgi gösterdi. Saat 21.00'de başlayacağı duyurulan konsere, sanatçı gecikince hayranları sabırsızlandı. Bu yüzden zaman zaman kalabalık arasından ıslıklar yükselirken, 'Ebru, Ebru' şeklinde tempo tutuldu.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, yaklaşık 45 dakika gecikmeli olarak çıktığı sahnede, söylediği şarkılarla hayranlarını büyüledi. Sanatçı, Akdeniz'in sıcak yaz gecesinde sahneye kurulan vantilatörlerle serinletilmeye çalışıldı. Sahneye çıkmadan önce, Mersin'in ünlü et yemeği 'tantuni' yediğini söyleyen Gündeş, "Aslında hedefim 5 tane yemekti ama sahneye geç kalmamak için iki tane yiyebildim. Çok güzeldi, artık konserden sonra devam edeceğiz. Mersin'e her gelişimde mutlaka tantuni yiyorum" dedi.

Güzel sanatçı, yaklaşık 1 saat süren konseri süresince eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Sanatçının parçalarına, zaman zaman hayranları eşlik etti.

MERSİN'DE EBRU GÜNDEŞ COŞKUSU
MERSİN'DE EBRU GÜNDEŞ COŞKUSU
MERSİN'DE EBRU GÜNDEŞ COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 10:26:03
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 13:07:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?