8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Eğitim Fakültesi'nde görev değişikliği

Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Gökçakan, dekanlık görevini düzenlenen törenle Prof. Dr. Ata Tezbaşaran'a devretti. 

Eğitim Fakültesi binasında düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Suha Aydın'ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Emekdaş, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Yüksel Özdemir ile Eğitim Fakültesi öğretim elemanları katıldı. 

Prof. Dr. Zafer Gökçakan'ın dekanlık görevini başarıyla yürüttüğünü söyleyen Rektör Aydın, idari görevlerin gelip geçici olduğunu, görev değişikliğinin sadece isim bazında yapıldığını ifade etti. Prof. Dr. Gökçakan'a bir teşekkür plaketi takdim eden Prof. Dr. Aydın, "Umuyorum ki, daha başka görevlerde Zafer Gökçakan ile yine yan yana olacağız" dedi. 

Eğitim Fakültesi Dekanlığı'na getirilen Prof. Dr. Ata Tezbaşaran ise, Prof. Dr. Gökçakan'ın dekanlık görevini başarıyla yürüttüğünün altını çizerek, "Onun bıraktığı yerden devam edeceğim. Artık tüm öğretim elemanları, öğrenciler ve çalışanların hizmetkarıyım. Bu anlayışla fakültemizi kaldığı yerden yaşatmaya ve geliştirmeye çalışacağım. Görev, hepimizin görevi" diye konuştu. Prof. Dr. Tezbaşaran'a Rektör Aydın'ın yanı sıra Eğitim Fakültesi akademik ve idari personeli de birer çiçek takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 13:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?