8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Ehliyetsiz sürücü dehşet şaçtı

Mersin'de, 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüsün kontrolden çıkarak bahçe duvarına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre kaza, Gündoğdu Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ehliyetsiz sürücü B.S.'nin (Bekir Sal-16) kullandığı 33 D 8122 plakalı minibüs, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir evin bahçe duvarına çarptı. 

Kazada, hurdaya dönen aracın arka kısmında bulunan Ş.Y. (Şükrü Yılmaz-16), R.S. (Ramazan Sal-8) ve Y.S. (Yasin Sal) yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Sürücü B.S. ile Y.S. (Yusuf Sal-16) ise araç içinde sıkıştı. Sıkışan şahıslar, sivil savunma ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çabaları sonucu çıkarılarak Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 Burada tedavi altına alınan yaralılardan Y.S. (Yusuf Sal) hayatını kaybederken, diğer yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirildi.
Bu arada kazayı duyarak olay yerine gelen yaralı şahısların annesi Halime Sal, hastaneye gidebilmek için çevredeki vatandaşlardan 1 YTL yol parası istemesi dikkat çekti. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2007 Cuma 00:18:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fikret cesur IP: 85.102.239.xxx Tarih : 7.04.2007 20:26:27
bekir ve yusuf isimli kazazedeler benim 10 senelik arkadaşın ben şu an ist da çalışıyorum vefat eden arkadaşım yusufa allahtan rahmet yaralı olanlara şifa ailesinede allahtan sabır diliyorum.söyliycek bişey yok cenabı allah canı verir sonrada alır bu benim ailem de olsa aynıdır.