5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Ekizer: Karara saygılıyım!

Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer, devletin almış olduğu her karara saygı duyduğunu ve önümüzdeki süreçte nasıl bir görev alacağını bilmediğini söyledi. Ekizer, hakkında ne karar verilirse verilsin bunun kendisi için 'kutsal bir görev' olacağını vurguladı.

Emniyet müdürlerinin atama kararı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Söz konusu kararnameye göre Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer, başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine verildi. Ekizer'den boşalan göreve de Batman Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ün atandığı bildirildi.

Gelişmeleri değerlendiren Süleyman Ekizer, devletin almış olduğu her türlü karara saygısının olduğunu ifade ederek, önümüzdeki süreçte kendisine nasıl bir görev verileceğini bilmediğini ancak verilen her kararı da 'kutsal bir görev' olarak kabul ettiğini belirtti.

Ekizer, "Görevden alınmamı saygıyla karşılıyorum. Yerime gelen Sayın Arif Öksüz, Mersin için bir şans olabilir. Kendisi değerli bir kardeşimiz, yanılmıyorsam 5 yıldır Batman'da görev yapıyordu. Burada da önemli hizmetlerde bulunacağına
inandığım genç bir kardeşimiz kendisi. Kendisini burayı teslim etmekten de ayrı bir gurur duyuyorum" dedi.

Daha önce Adıyaman'da 7 yıl boyunca görev yaptığını hatırlatan Ekizer, Adıyaman'ın 'fahri hemşehrisi' olduğunu, orada yaşayan insanlara olan sevgi ve saygısının da hala devam ettiğini dile getirdi. Mersin için de aynı duyguları taşıdığının altını çizen Ekizer, şu anda henüz hiç kimseyle vedalaşmadığını ve birkaç gün daha görevinin başında olacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 17:32:20
Güncelleme :18 Haziran 2009 Perşembe 17:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?