5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Ekizer'e 'veda ziyaretleri'

Mersin Emniyet Müdürü görevini yürütürken, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Süleyman Ekizer'e 'veda ziyaretleri' sürüyor. Ekizer'i son olarak Güneş İlköğretim Okulu öğretmenleri ziyaret ederek, okullarına vermiş olduğu önemli katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Ekizer, Güneş İlköğretim Okulu öğretmenleri Sema Tüten, Yusuf Güçlü ve Gülay Figenergül'ü makamında ağırladı. Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak ile Çocuk Şube Müdürü Rafai Türker'in de hazır bulunduğu ziyarette öğretmenler, okullarına verdiği destek nedeniyle Ekizer'e teşekkürlerini sunup, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Ekizer ise, Güneş İlköğretim Okulu'nda yaşanan değişimin gözler önünde olduğunu ve buradaki başarının da okulda görevli öğretmenlere ait olduğunu savundu.

Ekizer, hayata geçirilen; 'Vatandaş-Polis El Ele Kampanyası'nda okulların birer köprü görevi üstlendiğinin altını çizerek, bu kapsamda da ortaya konulan çalışmaların amacına ulaştığına inandığını dile getirdi. Konuşmaların ardından öğretmenler Ekizer'e öğrencilerin yapmış olduğu el emeği göz nuru çalışmaları hediye etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 18:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?