3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

El ele atlayarak ölmek istediler

Mersin'in Tarsus ilçesinde komşu 2 genç kız, sevdiklerine kavuşamadıkları gerekçesiyle 2. kattan atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Barbaros Mahallesi 632 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki S.M., dün saat 22.00 sularında, arkadaşı 16 yaşındaki Y.G.'nin evine geldi. Bir süre odada konuşan genç kızlar, daha sonra evin damına çıkarak, burada el ele tutuşup, kendilerini aşağı attı. Yaralanan genç kızlar, ailelerin bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahaleleri yapılan genç kızların vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edilirken, Y.G.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Genç kızlar kimseden şikayetçi olmadıklarını belirtirken, S.M., sevdiklerine kavuşamadıkları için intihara teşebbüs ettiklerini söyledi.

Ayrıca, Y.G. ve S.M.'nin, sevdiklerine kavuşabilmek için daha önce de defalarca evden kaçtıkları öğrenildi. Polis, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 15:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?