5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Elbise hırsızları kameraya takıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir mağazadan takım elbise çalan hırsızlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, olay, Eski Ömerli Mahallesi, Yeşilyol üzerinde yeni açılan bir mağazada meydana geldi. İş yerine gelen 3 kişi, dükkan sahibinin olmadığı bir sırada tezgahtar kızı oyalayarak 2 gün üst üste 8 takım elbise çaldı.

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde mağazaya gelen hırsızlardan biri tezgahtar kızı oyalarken, diğer 2 arkadaşı da 3 takım elbiseyi omuzlarındaki montun altına gizleyerek çaldılar. Tezgahtarı oyalayan diğer hırsız ise tezgahtar kızın şüphelenmemesi için bir gömlek alarak mağazadan ayrıldı.

Ertesi gün 4 kişi oldukları belirlenen hırsızlar, yine aynı yöntemle bu kez 5 takım elbise çaldı. Birinci gün 3 takım elbisenin çalındığını fark etmeyen mağaza sahibi ikinci 5 takım elbisenin daha çalınmasından sonra raflarda takım elbiselerin eksik olduğunu fark etti. İş yerinde hırsızlık yapıldığını anlayan iş yeri sahibi, güvenlik kameralarındaki görüntüleri inceledi. Güvenlik kamerası tarafından hırsızlık olayının kaydedildiğini tespit eden iş yeri sahibi, durumu polise bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Tarsus Asayiş Büro Amirliği ekipleri, eşkal üzerinde çalışma başlattı. Asayiş Büro ekipleri yaptığı operasyonlarda hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen B.A., A.A. ve C.A. adlı kişileri yakaladı. B.A., A.A. ve C.A. isimli şahıslar haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 10:29:48
Güncelleme :16 Ocak 2009 Cuma 10:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?