4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

'Emeğinin karşılığını aldı'

NEVİN YANIT'IN AİLESİ ÇOK MUTLU

İspanya'nın Barcelona kentinde devam eden 20. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda, bayanlar 100 metre engellide altın madalya kazanan Nevin Yanıt'ın Mersin'deki ailesi mutlu.

Kızıyla gurur duyduğunu söyleyen baba Nazım Yanıt, "Çok mutluyum gerçekten, bu mutluluğu şimdiye kadar hiç yaşamadım, kızımla gururu duyuyorum" dedi. Kızından böyle bir başarıyı beklediğini ifade eden Nazım Yanıt, "Çünkü kızım çok çalıştı. Bunu hak etti. Yarışma sonrası kızımla telefonla görüştüm. Kendisi ile gurur duyduğumu söyledim. O da çok sevinçli olduğunu söyledi" diye konuştu.

Anne Semra Yanıt ise, şu anda anlatılamayacak bir mutluluk yaşadığını ifade ederek, "Ona çok teşekkür ediyoruz bize bu mutluluğu yaşattığı için. Ben kızımla gurur duyuyorum. Emeğinin karşılığını aldığını düşünüyorum. Çünkü gerçekten çok çalıştı, koştu. Çok mutluyuz, o sevinci bütün dostlarımla paylaştım. Bu sonucu bekliyorduk. Umarım bundan sonra futbol dışındaki diğer spor branşlarına da gereken değer verilir" şeklinde konuştu.

Şampiyon atlet Nevin Yanıt'ın ağabeyi Cem Yanıt da, kardeşinin elde ettiği bu başarıdan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirerek, "Daha önce de başarıları vardı ama bu bambaşka bir şey. Basının bundan sonra atletizmi de ön plana çıkarmasını istiyoruz. Kardeşim daha önce de Akdeniz Oyunları birincisi olmuştu. Ama pek yer almadı basında. Bundan sonra umarız daha çok yer alır. Kardeşim çok çalıştı hak ettiği bir başarı elde etti" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 Pazar 13:00:03
Güncelleme :1 Ağustos 2010 Pazar 18:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?