3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Emekli personele 'yeşil' veda

Mersin'de emekliye ayrılan Türk Telekom çalışanları, TEMA Vakfı ile yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde çölleşme riski taşıyan bölgelere ağaç dikti.


Türk Telekom ile TEMA Vakfı arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde kurumdan emekli olan personel için çölleşme riski taşıyan bölgelerin ağaçlandırılması kararı alınırken, uygulamanın ilki Türk Telekom Mersin İl Müdürlüğü'nden emekli olan 54 personel için yapıldı. Bu yıl emekli olan 54 Telekom çalışanı, iş birliği protokolü çerçevesinde fidan dikti.


Emekliye ayrılan personel için Türk Telekom Mersin İl Müdürlüğü tarafından Sultaşa Oteli'nde iftar yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan Türk Telekom İl Müdürü İsmail İnam, emekliye ayrılanlara yeni hayatlarında başarı diledi.


Türk Telekom'un bu seviyeye ulaşmasında her çalışanın büyük katkısı olduğunu ifade eden İnam, özellikle son 2 yıldır her geçen gün artan bir tempo ile çalıştıklarını vurgulayarak, kendilerinden sonra göreve gelecek olanların da bu bayrağı daha ileriye götüreceklerine inandığını kaydetti.


Konuşmasında Türk Telekom çalışanlarına ve emeklilerine müjde veren İnam, çalışanların ve emeklilerin yüksek okulda okuyan çocuklarına bu yıldan itibaren burs vermeye başladıklarını belirtti.


Türk Telekom'un elde ettiği başarılarla Avrupa'da 4., dünyada 12. büyük operatör olduğunu hatırlatan İnam, "Buradaki emeğinizin karşılığı asla aldığınız bir şilt değildir. Sizin emeklerinizin karşılığı özellikle Türkiye'de yaşayan insanların kalbindedir. Bu nedenle hepinize şahsım, şirketimiz ve Mersin'de yaşayanların adına en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Sizler Türk Telekom'un bu noktaya gelmesinde çok ciddi lokomotif görevi gördünüz. Bizler, sizlerden almış olduğumuz bu görevi, Türk insanının ve Mersin bağlamında da Mersinli müşterilerimizin takdirine layık olacak şekilde yerine getireceğimize söz veriyorum" dedi.
Gecenin sonunda emekliye ayrılan personele İl Müdürü İsmail İnam tarafından teşekkür belgesi verildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 16:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?