2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Emniyet Müdürü onuruna veda yemeği

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden, Mersin İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Levent Atalay onuruna veda yemeği düzenlendi. 

Erdemli Sera Restoran'da verilen yemeğe, Erdemli Kaymakamı İsmail Demirhan, Erdemli Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Akar, Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Karamık, İlçeye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, hakim ve savcılar, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, siyasi parti temsilcileri, polis memurları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Erdemli Kaymakamı İsmail Demirhan, Levent Atalay'ın İl Emniyet Müdür 
Yardımcılığına terfi etmesi dolayısı ile yemeğin ve toplantının düzenlendiğini belirterek, "Arkadaşımız 1,5 yıllık hizmet süresi içinde Erdemli de Emniyet ve Asayiş hizmeti vererek görevini başarıyla yürüttü. Ben kendisinden görev yaptığı süre boyunca memnun olduğumuzu söylemek istiyorum. Bu süre zarfında İlçemizin Emniyet ve Asayişinde çok güzel çalışmalar yaptığına şahit olduk. Arkadaşımız görevini layıkıyla yapmıştır" dedi. 

Vatan ve milletin güvenliği için hizmet vermenin çok önemli olduğunu anlatan Demirhan, "Atalay'ın yeni görevinde de başarılı olacağına inanıyorum. Kendisine Erdemli'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde de başarılar diliyoruz" diye konuştu. 

Erdemli Emniyet Müdürlüğü görevi boyunca en iyi şekilde hizmet etmek için çaba gösterdiğini dile getiren Levent Atalay da, "Çalışmalarımızı halka rağmen değil, halk ile beraber, karşılıklı sevgi saygı ve hoşgörü çerçevesinde sürdürdük. Emniyet Müdürlüğü olarak ilçemizde sosyal ve kültürel aktivitelere de öncülük etmeye çalıştık. Eğitime çok önem verdik. Özelliklede geleceğimiz olan gençlerimizin donanımlı ve bilgili olması için çaba gösterdik" şeklinde konuştu. 

Konuşmalarının ardından Erdemli Kaymakamı İsmail Demirhan, Atalay'a bir teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninin ardından davete katılan herkesle vedalaşan Levent Atalay, zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 15:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?