4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Emniyet tedbirleri işe yaradı

YAZ ÖNCESİ ALINAN EMNİYET TEDBİRLERİ İŞE YARADI

Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, yaz öncesinde alınan emniyet tedbirlerinin olumlu sonuç verdiğini söyledi.

Yaz dönemindeki emniyet tedbirleri ile ilgili olarak bilgiler veren Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, yöre halkının çoğunluğunun yaz mevsimini yayla köylerinde geçirdiğini belirterek, “Ancak tatil sezonu dolayısıyla yerli ve yabancı turist yoğunluğu yaşıyoruz. Bununla birlikte Mersin-Antalya D-400 karayolu üzerinde de bu yoğunluk hissediliyor” dedi.

Özellikle tarihi ve turistik Kızkalesi’nde yoğunluğun hat safhaya ulaştığını dile getiren Dağı, “Tatil sezonun en hızlı olduğu sıralardayız. Kızkalesi beldesinde büyük bir yoğunluk var. Ancak alınan yoğun tedbirler ile buralardaki asayiş olaylarında düşüş olduğunu görüyoruz. Bu hem vatandaşlarımız için hem de emniyet mensuplarımız için önemli bir sonuç” diye konuştu.

Vatandaşları özellikle araçlara değerli eşyalarını bırakmamaları konusunda sık sık uyardıklarını ifade eden Dağı, “Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Araçlarda fotoğraf makinesi, dizüstü bilgisayarı veya çantalarını bırakmamaları gerektiğini hatırlatıyoruz. Özelliklede araçların otoparklara park edilmesi hırsızlık olaylarının önüne geçilmesinde önemli bir önlem. Ayrıca vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları mağduriyet oluşmaması için emniyet güçlerine bildirmeleri büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

YAZ ÖNCESİ ALINAN EMNİYET TEDBİRLERİ İŞE YARADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 16:54:01
Güncelleme :23 Temmuz 2010 Cuma 18:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?