2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Emniyete motosiklet desteği

Mersin İl ve Erdemli İlçe Tarım Müdürlüğü, kullanmadığı 10 adet motosikleti Erdemli Emniyet Müdürlüğüne bağışladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Levent Atalay, bağışlanan 65 bin YTL değerindeki 10 adet motosiklete 1 adet de Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen motorla birlikte motorlu tim ekibinde 11 motorun görev yapacağını söyledi.

Motosikletlerin, Önleyici Hizmetler Tim Amirliği’’nde kullanılacağını ifade eden Atalay, "Motorlu timin ağırlıklı olarak gündüzleri görev yapacağını turizm sezonunun başlamasıyla 4 tanesinin Kızkalesi’nde görevlendirileceğini kaydetti. Atalay, "Mevcut araçlarla her cadde ve sokağa girilemiyor. Oysa halk arasında Yunus’lar olarak tanımlanan ekibin hareket kabiliyeti çok yüksek olmasından dolayı piknik alanlarında gecede görev yapılacak ve olası suçların da önüne geçilecek. Motorize ekibimizi güçlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Maddi durumu iyi olan herkesi emniyete araç alımında destek olmaya çağırıyoruz" dedi.

İlçe Tarım Müdürü Berdan Tun da, halkın huzur ve güveni için kurumlar arasında bu tür dayanışmanın önemli olduğunu belirterek, "İl ve ilçe müdürlüklerimiz de atıl durumda bulunan motosikletleri yapılan protokolle İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağışladık. Motorlar halkın güvenliği için kullanılacak. Ben de iş adamlarımızı emniyetimize destek vermeye çağırıyorum" diye konuştu.
Tören sonunda katkılarından dolayı İlçe Tarım Müdürü Berdan Tun’a teşekkür plaketi verildi.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 11:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?