5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Emniyetin araç filosu genişliyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde Erdemli Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından başlatılan kampanya ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne kazandıran 2 otomobil törenle hizmete girdi.

Devlet vatandaş işbirliği ile kazandırılan araçların hizmete girmesi dolayısı ile İlçe Eemniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, dernek tarafından başlatılan kampanya ile Emniyet teşkilatına 2 otomobil kazandırıldığını belirterek, "Burada devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örneğini görüyoruz. Derneğimiz aracılığı ile Erdemli halkı emniyet teşkilatına destek oldu. Teşkilatımıza tanesi 20 bin 750 TL değerinde iki otomobil kazandırdı. Böylelikle büyük bir eksikliğimiz giderilmiş oldu" dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 12 aracın bulunduğunu ve bunlardan 4'ünün hurdaya ayrılacağını ifade eden Dağı, "Otomobillerimizden birini sivil ekip diğerini de trafik ekibimizde kullanacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum" dedi.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe'de otomobillerin kazasız belasız hizmet vermesi dileğinde bulunarak, kampanyayı başlatanlara teşekkür etti.Tören sonunda dernek başkanı Nevzat Kirtiş, otomobillerin anahtarını İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı'ya teslim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 15:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?