2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Emniyetin doktoru aday adayı oldu

Mersin Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Başhekimi Serhat Kandemir, AK Parti'den Toroslar Belediye Başkan aday adayı oldu.

Aday adaylığını Toroslar İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen toplantıyla duyuran Kandemir, Toroslar'ı yeniden imar etmek için aday olduğunu söyledi.

AK Parti'li belediyelerin bugüne kadar yaptığı çalışmalarla Türkiye'de örnek belediyecilik hizmetleri verdiğini vurgulayan Kandemir, amaçlarının sadece yol yapmak, asfalt dökmek, park yapmak, kanal kazmak olmadığını belirterek, "Bunlar teknik kadrolarımızın zaten en iyi şekilde yapacağı işlerdir. Bizim Toroslar'daki iddiamız şudur; bir kere bizim belediye yönetim şeklimiz 'Ben başkanım ne dersem o olur' anlayışı olmayacaktır. Yönetim değil, yönetişim sistemi olacaktır. Belediye başkanından muhtarına, meclis üyesinden sivil toplum örgütlerine kadar hepimiz beraber yöneteceğiz. Bizim iddiamız sosyal belediyecilik anlayışıdır. Milletin gönlünde taht kuran AK Parti'nin manevi şemsiyesi altında, Toroslar halkına hizmet etmeye talibim" dedi.

Herkesin, her kesimin kardeşçe, bir arada kutlu olacağı, huzurlu, yaşanabilir, milli değerlerle yoğrulmuş., modern bir Toroslar'ı yönetmeye talip olduğunu vurgulayan Kandemir, "Başbakanımızın başlattığı 'Her evsize bir ev' projesinin Toroslar ayağı olacağız. Yeni sanayi bölgeleriyle Toroslar'ı sanayi lokomotifine, yeni kültür parklarıyla Toroslar'ı kültür kentine, yeni toplu konut alanlarıyla Toroslar'ı şantiyeye, yeni yaşlı bakım ve huzur evleriyle Toroslar'ı huzurkente, yeni modern mahalle, eğitim ve etüt evleriyle Toroslar'ın gençlerini ve çocuklarını eğitmeye, yeni spor alanları yaparak Toroslar'da sağlıklı gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Kısacası Toroslar'ı yeniden imar etmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 14:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülnarlı IP: 85.106.182.xxx Tarih : 23.12.2008 01:48:02

DOKTOR hemşerimizebaşarılar diliyorum