5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Emniyette terfi heyecanı

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden 23 personele yeni rütbeleri düzenlenen törenle takıldı.

Mersin Polisevi'ndeki törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, polisler için sorumlulukların paylaşılmasında fedakarlığın eşlerden başladığını belirtti. Emniyet Teşkilatı'nın tüm personeli için bunun değişmez bir yazgı olduğuna dikkat çeken Güzeloğlu şöyle devam etti: "Geride 3 yılı aşkın bir dönemde görevlerini başarıyla yerine getirmiş, güvenlik açısından sıkıntılı dönemlerde görevlerini üstün bir başarıyla ifa etmiş, kendisine tanınan sorumluluk ötesinde üstün görev ruhunu şiar edinmiş çok değerli arkadaşlarımla çalıştım. Kamu hizmetinde ve devlet hayatında en büyük onur hizmet etmek ve hizmet karşılığında takdir görmektir. Marifet iltifata tabidir. Bugün kazanılan her rütbe geride hak edilmiş bir çabanın ürünüdür."

Kalıcı olmak bununla mümkün olduğunu anlatan Güzeloğlu "Emniyet Teşkilatı'nın en büyük onuru da huzur ve güveni temin etmiş olmaktır. Milletimizin birlik ve beraberliği uğruna can veren şehitlerimizi saygıyla anıyor, kahraman gazilerimize sağlık diliyor, 2013 Akdeniz Oyunları'nın sorunsuz geçmesi için çaba gösteren personelimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ise polisin dün olduğu gibi bugünde üzerine düşen görevi yapacağını kaydetti. Ramazan'ın ilk iftarını kendileri ile yapan Vali Güzeloğlu'nu teşekkür eden Öksüz "Valimizin Mersin'de göreve başladığı günden itibaren Emniyet Müdürlüğü'nün yanında oldu. Türk Polis Teşkilatı ve Mersin kendisini unutmayacak." dedi.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden 23 personelin rütbeleri Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile polislerin eşleri tarafından takıldı. Farklı illere tayini çıkan 4 baş komisere de teşekkür plaketi verildi.

CHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2013 Çarşamba 16:29:02
Güncelleme :10 Temmuz 2013 Çarşamba 16:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?