5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Emniyet'te terfi heyecanı

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 21 personel, bir üst rütbeye terfi etti. Terfi eden personelin yeni rütbeleri düzenlenen törenle takıldı.

Mersin Polisevi'ndeki terfi töreni öncesi, son kararname ile merkeze alınan Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer, gazetecilerle veda yemeğine katıldı. Vali Hüseyin Aksoy'un da katıldığı yemeğin ardından, terfi törenine geçildi. Törende konuşan Vali Aksoy, her yeni rütbenin, yeni bir sorumluluk ve yeni bir heyecanı da beraberinde taşıdığını vurguladı. Bulunduğu rütbede başarılı çalışmalar ortaya koymuş personelin, bunun değerlendirilmesi sonucunda bir süt rütbeye yükseldiğini kaydeden Aksoy, "Terfi eden tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Umuyorum ki, hedefledikleri noktaya daha üst rütbelere terfi etmek suretiyle ulaşacaklardır" dedi.

Mersin'in, emniyet hizmetleri bakımından önem arz eden, halkın huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetilmeksizin çalışılması gereken illerin başında geldiğine işaret eden Aksoy, "Mersin'de görev yapan arkadaşlarımız da bu anlayış içinde çalışmalarını sürdürmüştür. Özellikle Emniyet Müdürümüz de, 6 yılı aşan başarılı hizmetlerinin ardından bir başka göreve atanmak üzere Mersin'den ayrılacak. Görevde bulunduğu 6 yılı aşkın süre içinde Mersin'in huzur ve güvenliği için çeşitli suç örgütleriyle mücadelede büyük gayret ve çalışma içinde olmuştur. Yaptığı çalışmalarla Mersin'de suçların azalması konusunda önemli bir mesafe kaydetmiştir. Ben Emniyet Müdürümüzü, yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyor, bundan sonraki görevinde de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer ise, bu anın, kendisi için gerçekten çok sevindirici ve gurur verici bir tablo olduğunu belirterek, "Burada birlikte göreve başladığım birçok arkadaşım, üst rütbelere yükselmiştir. Bu terfi töreninde arkadaşlarımızın yükselmelerinden, sorumluluklarının artmış olmasından ve hak ettikleri yere gelmelerinden büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bir üst rütbeye yükselen her arkadaşımız, bu rütbeleri hak etmişlerdir. Gayretlerinin ve çalışmalarının karşılığını görmüşlerdir. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ardından terfi eden personelin rütbeleri takıldı. 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Fikret Türk'e yeni rütbesi Vali Hüseyin Aksoy tarafından takılırken, emniyet müdür yardımcılıklarına yükselen Bahadır Keleş, Remzi İnceler ve Mehmet Yüceli'nin rütbesini, Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer taktı. Terfi eden diğer personelin rütbeleri de MGC Başkanı Ahmet Ünal ile emniyet müdür yardımcıları tarafından takıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 17:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?