5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Emniyetten Kocamaz'a ziyaret

Türk Polis teşkilatının 164. kuruluş yıldönümü nedeniyle Mersin’in Tarsus ilçesinde görev yapan emniyet mensupları, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti.


İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy beraberinde İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Trafik Tescil Büro Amiri Ragip Erdem, Polis Merkez Amiri Başkomiser Bayram Yılmaz ve 2 polis memuruyla birlikte Başkan Kocamaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. İlçe Emniyet Müdürü Aksoy Başkan Kocamaz’a, ay yıldızlı rozet taktı.


Polis Haftası kapsamında bir dizi etkinlikler düzenlediklerini belirten İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, bu kapsamda yerel yöneticileri ziyaret ettiklerini söyledi.
Emniyet teşkilatı olarak yerel yönetimlerden her zaman destek aldıklarını ifade eden Aksoy, Tarsus’un huzuru için herkesin üzerine düşen görevi yapmak zorunda olduğunu kaydetti.


Polis Teşkilatının 164. kuruluş yıldönümünü kutlayan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da, kentte sağlanan huzurun devamı için yerel yönetim olarak her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 17:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?