3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Emniyet'ten öğrencilere yardım

Mersin'in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda okuyan 50 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Emniyet, okulun voleybol takımı oyuncularına da 12 adet eşofman hediye etti.

Tarsus İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları İbrahim Işık, F.Ufuk Solmaz, Güvenlik Büro Amiri Başkomiser Ziya Çağlar, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Ukav ile Benli Polis Merkezi Amiri Komiser Şaban Paksoy, yardım dağıtımı için Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na gitti.

Öğretmenler odasında düzenlenen mini bir törenle 50 öğrenciye, içinde defter, kalem ve boya bulunan 15 parça kırtasiye malzemesi, okulun voleybol takımında mücadele 12 sporcuya da eşofman takımı dağıtıldı.

Okul Müdürü İsmail Bahadır Çetin, böylesi anlamlı bir yardımdan dolayı tüm yetkililere teşekkür ettiğini belirtti.

Kırtasiye yardımını temin eden Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Ukav da, oda olarak öğrencilerin mutluluklarına ortak olduklarını söyledi.
İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı F.Ufuk Solmaz ise, amaçlarının mıntıkalarında bulunan okullarda maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına yardım etmek olduğunu belirterek, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Geleceğimiz olan çocuklara her türlü desteği ve yardımı yapmak her vatandaşın görevidir. Bizler de bir nebze katkı sağlamak istedik. Yaptığımız yardımdan dolayı bugün burada öğrencilerimizin gözleri ışıl ışıl parlıyor. Gözlerindeki parıltı bize anlatılmaz bir mutluluk veriyor. Hepsine başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 18:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?