4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Engelli öğrencilere ücretsiz saç bakımı

Mersin Berberler ve Kuaförler Odası, Akdeniz İşitme Engelliler Okulu'ndan mezun olan 20 kız öğrencinin saç bakımını ücretsiz gerçekleştirdi. 

Mersin Mesleki Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ücretsiz saç bakım ve kesiminde, Oda Başkanı Mahmut Karteper ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 7 kuaför görev aldı. 

Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Karteper, merkeze bağlı Arpaç Beldesi'nde bulunan Akdeniz İşitme Engelliler Okulu'ndan mezun olan 20 öğrencinin verilecek olan mezuniyet gecesi öncesi ücretsiz saç bakımı ve kesimini üstlendiklerini belirterek, böyle bir etkinliğe imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 

"Herkesin bir işitme engelli çocuğu olabilir, bunlara sahip çıkmak toplumsal bir sorumluluktur" diyen Karteper, "Biz böyle bir etkinlikle çocuklarımıza sahip çıktık. Aynı ilginin toplumun tüm fertlerince de gösterilmesi gerektiğine inanıyorum. Bizim bu etkinliğimiz sadece işitme engellilerle kalmayıp, bizden destek isteyen tüm kurum ve kuruluşlarda devam edecektir" diye konuştu.
Akdeniz İşitme Engelliler Okulu eğitmenleri Yasemin Aytekin ve Gülden Demirci de, çocuklara gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirken, aynı ilginin toplumun diğer kurum ve kuruluşlarınca da gösterilmesini beklediklerini ifade etti.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 11:08:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali yılmaz IP: 88.224.48.xxx Tarih : 4.12.2007 17:51:09

SEVGİLİ BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM.BİZ ÜLKE OLARAK ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZI TEK BIRAKMAMALIYIZ.SEVGLİ BAŞAKNIMIZ MAHMUT KARTEPER BÖYLE ETKİNLİK İÇİN KENDİLERİNİ VE YÖNETİM KURURUNU TEKRAR TEBRİK EDRERİM...