5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Engellileri buluşturan yemek

Sosyal Hizmetler Mersin İl Müdürü Azmi Gülşen, engellilerin daha güvenli ve daha huzurlu bir yaşama kavuşabilmeleri noktasında oldukça önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi.

Mersin Otistik Çocukları Koruma ve Eğitim Derneği tarafından düzenlenen 'Geleneksel Engelliler Dayanışma Yemeği' Mistur Otel'de gerçekleştirildi. Geceye; Mersin Vali Yardımcısı Kadir Okatan ve Sosyal Hizmetler Mersin İl Müdürü Azmi Gülşen'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Burada konuşan Azmi Gülşen, her zaman engellilerle dayanışma içinde olduklarının altını çizerek, engelli çocukların yetiştirilmesinin oldukça zor olduğunu, bu noktada da engellilere şefkat gösteren anne ve babalara da gereken desteği verdiklerini ve bundan sonraki süreçte de vermeye devam edeceklerini anlattı.

Gülşen, Mersin'de engelliler için yapılan çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunarak, bugüne kadar 300 engelliye yataklı hizmet verdiklerini, bunun yanında da 3 yeni hizmet binasının da önümüzdeki günlerde açılışının gerçekleştirilerek faaliyete gireceği bilgisini verdi.

Gülşen, Mersin Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalardaki amaçlarının da; engellilerin daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 22:42:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?