4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Erdemli, Ramazan'a hazırlanıyor

ERDEMLİ'DE 'RAMAZAN' HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Mersin'in Erdemli ilçesinde 'Ramazan' hazırlıklarının başlatıldığı bildirildi. Erdemli Belediyesi'nce her yıl kurulan ve geleneksel hale getirilen iftar çadırlarının bu yıl da kurulacağı gibi 'Halil İbrahim Sofrası' ile birlikte çeşitli konserler de organize edileceği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, geçtiğimiz yıl 'Ramazan Ayı' kapsamında iki ayrı etkinlik gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bu yılki etkinlik sayısının da 3'e çıkartılmasının hedeflendiğini anlattı. Tollu, 'Halil İbrahim Sofrası'nı bu yıl da kurmayı düşündüklerini, sofra kurulan noktalara Aydınlar Yaylası'nı da eklemeyi planladıklarını belirterek, etkinlikler çerçevesinde bir dizi konserler de düzenleneceği bilgisini verdi.

Tollu, "Hacıalanı Köyü'nde, 30 Ağustos'ta kurulan 'Halil İbrahim Sofrası' ile birlikte toplu iftar yemeği verildiğini hatırlatarak, bu etkinliğin de aynı şekilde devam edeceğini ifade ederek, "Kurulacak olan iftar çadırlarımız, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl gösterişten uzak olacağı gibi insanları da rencide olmayacakları bir yere kuracağız. Konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 11:34:03
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 11:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?