4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Erdemli Belediyesi,denetimleri artırdı

Mersin'in Erdemli İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kuaför, lokanta, pastane ve fırınlara yönelik denetimleri sürdürüyor. 

Belediye Başkanı Musa Mutlu, denetimler sırasında ruhsatı olmayan ve uygunsuz şartlardaki iş yerlerinin sahiplerini önce uyardıklarını, tekrar denetim anında kurallara uyulmaması halinde ceza yazdıklarını söyledi. Mutlu, "Zabıta ekiplerimiz lokanta, pastane, kuaför, fast food, kafeterya ve her türlü gıda üretimi yapılan müesseseleri, hijyen kurallarına uyup uymadıkları konusunda denetliyorlar. Denetim sırasında çalışanlar da tırnak ve portör muayene kontrolünden geçiriliyor. Halk sağlığını hiçe sayan ve hijyen kurallarına uymayarak üretim yapan işletmelere yasal işlem yapıyoruz. Kurallara uyanlara da teşekkür belgesi vererek temizlik ve hijyen konusuna teşvik ediyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2006 Salı 15:35:26
Güncelleme :5 Aralık 2006 Salı 15:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Süleyman Sığırcı IP: 85.105.94.xxx Tarih : 7.12.2006 00:01:22
Gerçekten Erdemli Belediyesini tebrik etmek lazım. Erdemli'de lokanta ve pastaneler gerçekten tamizliğe hiç dikkat etmiyorlar. Ancak ben geçen yaz Erdemlideydim. Kuğu Patiseri'nin imalathanesini gezdim gerçekten çok temizlerdi. İçime sine sine pasta ve tatlılardan aldım. İstanbuldaki tanıdıklarıma gönül rahatlığıyla ikram ettim