8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Erdemli Belediyesi'nin dere temizliği

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Alata deresinin deniz ile buluştuğu alandaki balçığın temizlenmesi için çalışmalara başlandı. 

Belediye Başkanı Musa Mutlu, yaptığı açıklamada, balıkçı barınağı tam bitirilemediği ve koruyucu bent yapılamadığı için zaman zaman yüksek dalgaların getirdiği kumlarla barınağın içinin özellikle kış aylarında dolduğunu bu yüzden balıkçıların teknelerini fırtına ve dalgalardan koruması gerekiyor” dedi. 

Balıkçıların mağduriyetlerini gidermek için dere ağzında toplanan tonlarca balçık ve selin getirdiği kalıntıları temizlemeye başladıklarını belirten Mutlu, balıkçı barınağında da temizleme çalışması yapacaklarını kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 15:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RAMAZAN IP: 81.212.187.xxx Tarih : 8.06.2007 17:14:51
İYİ ÇALIŞMALAR. GAYRETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ; FAKAT ERDEMLİMİZİN GÜZEL KALMASINI İSTİYORUZ. LÜTFEN AYNI DUYARLILIK ÇEVREYİ KİRLETENLERE KARŞI DA GÖSTERİLSİN. MESELÂ AKDENİZ İLKÖĞRETİM OKULU'NUN DOĞUSUNDA, BELEDİYE GÖKKUŞAĞI DÜĞÜN SALONUNUN KUZEYDOĞUSUNDA AÇIK ALANA SORUMSUZCA ÇÖP DÖKÜLMEKTEDİR.ÇEVREYE SAYGIYLA HİÇ BAĞDAŞMAYAN BU HAREKETE YETKİLİLERİMİZDEN "DUR!" DENİLMESİNİ BEKLİYORUZ. SAYGILARIMLA. ÇÖPÜN YAKININDA İKÂMET EDEN BİR VATANDAŞ-ÖĞRETMEN