4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Erdemli Emniyeti'ne araç takviyesi

ERDEMLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE ARAÇ TAKVİYESİ

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Erdemli Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneğine vatandaşlar tarafından yapılan yardımlar ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne kazandıran 2 otomobil törenle hizmete girdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne kazandıran araçların hizmete girmesi dolayısı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, vatandaşlar tarafından derneğe yapılan yardımlar ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne bugün hizmete giren 2 araçla birlikte 2 yılda toplam 4 araç kazandırıldığını belirterek, “Araçlarımızdan birisi 24 bin 800 TL diğeri ise 19 bin 900 TL’ye alındı. Bu araçlarla birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ait araç sayısı da 18’e yükseldi. Böylelikle araçla ilgili problemlerimizde ortadan kalktı” dedi.

Vatandaşlara yardımlarından dolayı teşekkür eden Dağı, “Araçlarımızdan bir tanesini Polis merkezimize, diğerini de Trafik büro amirliğine tahsis edeceğiz. Araçlarımız hizmete girdi. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Erdemli Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği başkanı Nevzat Kirtiş, araçların anahtarlarını Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı’ya teslim etti.

Tören, kurban kesilerek dua edilmesiyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 11:31:05
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 11:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?