5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Erdemli Huzurevi gün sayıyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaptırılan 104 kişi kapasiteli huzurevinin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) İl Müdürü Azmi Gülşen, binası tamamlanma aşamasında olan huzurevinde incelemelerde bulundu.

SHÇEK İl Müdürü Gülşen, huzurevinin 6 dönüm arazi üzerine kurulduğunu belirterek, "Binanın tamamlanmasında son aşamaya gelinmiştir. 3 katlı binamız 7 bin 200 metrekare kapalı alana sahip olmakla birlikte, 52 yatak odası mevcuttur. Burası 104 kişi kapasiteli olup, yaşlı ve yatalak yaşlılarımıza hizmet verecek. Burada yaşlılarımızın rahatı için binamızın her noktası en ince ayrıntısına kadar düşünülerek dizayn edilmiştir” dedi.

Binanın kendilerine teslim edilmesiyle tefrişine başlayacaklarını ifade eden Gülşen, “Binamız tamamen sosyal hizmetlerin bütçesinden yapılıyor. Tefrişi hariç binamız 6 milyon TL’ye mal olacak. Çok kısa bir süre sonra açılacak olan huzurevimiz, Mersin ve Erdemli’ye güzel hizmetler verecek” diye konuştu.

Kaymakam Özefe de, huzurevinin Erdemli için önemli bir kazanım olduğunu kaydetti

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 11:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?