2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Erdemli MYO'da kontenjanlar doldu

Erdemli Meslek Yüksekokulu Müdürü Erdemli Daşcı, Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'ne (ÖSYM) verdikleri kontenjana öğrencilerin tam olarak yerleştirildiğini söyledi.

Daşçı, yaptığı açıklamada, okulda yeni eğitim-öğretim yılı fiziki hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, "Öğrenci kayıtları içinde gerekli hazırlıklarımız tamamlandı. Erdemli MYO'da 2008-2009 eğitim-öğretim yılı kayıtları 1-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu yıl öğrencilerimiz okulumuza büyük ilgi gösterdiler. ÖSYM'ye verdiğimiz, 1'inci öğretim ve 2 öğretimde 340 kontenjana öğrencilerimiz yerleştirildi" dedi.

Bankacılık programına 2'inci öğretim sınıfı açma yönündeki çalışmalarını Yüksek Öğretim Kurumu'na (YÖK) kaydeden Daşcı, "Bu sınıfımıza ek kontenjanla öğrenci gönderilmesini bekliyoruz. Bunun yanında geçen yıl YÖK tarafından açılmasına onay verilen Turizm Animasyon Yabancı Dil Hazırlık sınıfına ek kontenjan döneminde öğrenci verilmesi için talebimiz oldu. Bu yıl iki programımıza öğrenci verildiği taktirde 410 yeni öğrencimiz aramıza katılmış olacak. Her geçen gün artan program ve öğrenci sayımız ile Erdemli'yi bir öğrenci kentine çevirme gayretimiz devam edecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 16:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?