5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Erdemli MYO'da sertifika sevinci

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Meslek Yüksekokulu’nda başarılı öğrencilere onur ve yüksekonur belgeleri ile ISO 9000:2001 iç denetçi eğitimine ve dış ticaret eğitimine katılan öğrencilere de sertifikaları törenle verildi.

Törende bir konuşma yapan Erdemli Meslek Yüksekokul Müdürü Erdem Daşcı, diğer öğrencileri motivasyon ve teşvik etmek amacıyla bütün belgelerin aynı törende verileceğini belirterek, “Öğrencilerimize diplomalarının yanında eğitim sertifikası kazandırmamızın en temel amacı Erdemli MYO’nu bitiren öğrencilerin şu kiriz de, issizlik ve istihdam sıkıntısı içinde bir adım önde olmaları içindir” dedi.

Mersin’in ticaret bölgesi olması nedeni ile kalkınma konseptinde tarım ticaret ve turizm yer aldığını da anlatan Daşcı, “Bütün uğraşımız sektörün ihtiyacına yönelik insan kaynağı yetiştirmektir. Öğrencilerimizi girecekleri acımasız iş rekabeti içerisinde özellikleri ve birikimleri ile aranan elemanlar olmalarını sağlama yolunda gayretimiz sürecektir” diye konuştu.

Konuşmanın ardından 4 öğrenciye yüksekonur, 43 öğrenciye onur belgesi verilirken, ISO 9000:2001 iç denetçi eğitiminde başarılı olan 45 öğrenci ile dış ticaret eğitiminde başarılı olan 75 öğrenciye sertifikaları verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 13:35:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?