5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Erdemli'de futbol turnuvası coşkusu

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Belde Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Belediye Spor Tesisleri’nde 6 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada final karşılaşması Merkez Mahallesi ve Dolamaç Mahallesi futbol takımları arasında oynandı.

Normal süresi 4-4 biten karşılaşma sonunda atılan penaltı atışlarında 7-6 üstünlük sağlayan Merkez Mahallesi turnuva birincisi, Dolamaç Mahallesi ikinci, Çamlıbel Mahallesi de üçüncü oldu.

Turnuva sonunda bir konuşma yapan Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında beldede ilk kez gençlik turnuvası düzenlediklerini belirterek, “Bu bir dostluk turnuvasıydı. Burada skor değil, önemli olan centilmenlikti. Amacına ulaşan bir turnuvayı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımıza, onları yalnız bırakmayan ailelerine ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bizim gözümüzde bütün takımlar birincidir” diye konuştu.
Topkara, takımlara ödüllerinin beldede gerçekleştirilecek “Gençlik Şöleni’nde” verileceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 13:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?