5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Erdemli'de karne heyecanı

Erdemli İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe, Erdemli’de 26 bin 754 öğrencinin karne sevinci yaşadığını söyledi.

İlçe merkezinde bulunan bin 446 öğrencinin eğitim gördüğü Akdeniz İlköğretim okulunda düzenlenen karne törenine katılan İbrahim Özefe, ilçede yer alan 77 okulda 26 bin 754 öğrenci ve bin 344 öğretmen ile birlikte başarılı bir eğitim öğretim yılının geride kaldığını belirtti.

Kötü karne sebebiyle öğrencilerin şefkatten mahrum bırakılmaması gerektiğini de ifade eden Özefe, “Buradan velilere seslenmek istiyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetiştirilmesi adına her türlü fedakârlığı göstermektesiniz. Ancak çocuklarımız, dönem sonu itibarıyla belki istediğiniz seviyede olmayabilir ya da karnesi sizin beklentilerinizi karşılamamış olabilir. Bu durum da onları, anne baba şefkatinden mahrum etmeyin” diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencilerin karnelerini dağıtan Özefe, 148 öğrencinin mezun olduğu okulda okul birincisi olan Büşra Ateş, ikinci olan Alper Solmaz ve üçüncü olan Nagihan Acır’a plaket verdi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Doğru, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Akçay, Okul Müdürü Eyüp Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Celal Özkan ve veliler katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 13:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?