5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Erdemli'de kaza: 2 yaralı

Mersin'in Erdemli ilçesinde iki kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Aracında sıkışan sürücü vinç yardımıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolu üzerinde hastane kavşağında meydana geldi.

Silifke yönüne gitmekte olan Yılmaz Aktaş (49) yönetimindeki nakliye firmasına ait 33 RD 223 plakalı kamyon ile kavşakta dönüş yaparak sanayi sitesi yoluna girmek isteyen Necati Işın'ın kullandığı 70 E 5897 plakalı elma yüklü kamyon çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle elma yüklü kamyon devrilirken, nakliye firmasına ait kamyonun sürücüsü Yılmaz Aktaş araç içinde sıkıştı. Sürücü, kaza yerine gelen vinç yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılmaya çalışıldı. Şuuru yerinde olan sürücü cep telefonuyla yakınlarına durumunu bildirmeye çalıştı. Aktaş, bir süre sonra şoka girerek şuurunu kaybetti. Bir ucu kamyonun ezilen kaportasına diğer ucu da vince bağlanan zincirin çekilmesiyle sürücü, sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Kazada yaralanan sürücü Necati Işın ve Yılmaz Aktaş, ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aktaş'ın sıkışmadan dolayı kopan ayak parmaklarının yerine dikilmesi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 12:25:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?