8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Erdemli'de onbin kişi yollara döküldü

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaklaşık 10 bin kişi, yollara dökülerek terörü lanetledi.


Terör saldırılarına tepki göstermek isteyen yaklaşık 10 bin kişi, Erdemli Emniyet Müdürlüğü binası yanından başlayarak Saim Göküş Parkı'nda bulunan Şehitler Anıtı'na kadar yürüdü.

Yürüyüşe sivil toplum kuruluşları, Mersin Üniversitesi öğrencileri, Erdemli'nin köy ve kasabalarından gelen vatandaşlar katıldı. Yürüyüş boyunca 10. Yıl Marşı'nı söyleyen vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı. Çevredeki vatandaşlarda yürüyüşe alkışlarla destek verdi. Turistlerin de ilgiyle izlediği yürüyüşte, şehit askerlerin ismi okunarak temsili yoklama yapıldı. Her şehidin ismi okunduğunda coşkulu kalabalık "Burada" yanıtı verildi.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından vatandaşlar, şehitler için dua etti ve sessiz bir şekilde dağıldı.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 01:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah önder IP: 85.106.177.xxx Tarih : 23.10.2007 08:43:44

BİZ SESİMİZİ KENDİMİZDEN BAŞKA KİMSEYE DUYURAMIYORUZ...ARTIK SINIR ÖTESİ OPERASYON BAŞLASIN..NEREYE KADAR ŞEHİT VERECEĞİZ...BİZDE MEHMETİZ ANALARIMIZ NEREYE KADAR AĞLAYACAK..ARTIK BUNLARA ÇÖZÜM İSTİYORUZZ GEREKİRSE BELLİ KİŞİLER ASKERE GİTSİN İSTİYORUZ.ALEVİSİ,KÜRDÜ DİYE AYRIM YAPARSAK BU TÜRKİYENİN YOZLAŞMASINA NEDEN OLUDR..MERSİNDEKİ PROTESTODA KİŞİLERİN ÇOĞU KÜRTTÜ...UNUTMAYALIMKİ ŞEHİT OLAN VE ŞUANDA ASKERDE OLAN ASKERLERİMİZİN BAZILARIDA KÜRT..BENİM DÜŞÜNCELERİM BÖLE..PARTİ AYRIMIDA YAPILMASINI İSTEMİYORUM...SİZE SON SÖZ SON SELAM VATAN SAĞOLSUN...ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...