3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Erdemli'de turizm toplantıları

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Ayaş ve Kızkalesi beldelerinde turizm işletmecileriyle bir araya gelen Erdemli Kaymakamı İsmail Demirhan turizm konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Turizmin ilçede gelişmesi için turizm işletmecilerine büyük görevler düştüğünü belirten Demirhan, "Bu tür turizm toplantılarını düzenlemekteki amacımız turizm ile ilgili bilinmesi gerekenleri vatandaşlarımızla ve işletmecilerimizle paylaşmaktır. İlçemizde turizm adına atılan adımlar bizim için çok değerlidir" dedi.

Turizm sezonuna her yönüyle iyi başlamak gerektiğini ifade eden Demirhan, "İyi bir sezon için sizlerin istek, sorun ve taleplerinizi öğrenmek, onları değerlendirmek gerekiyor. Biliyorsunuz ilçe turizm ve koordinasyon kurulumuz var. Turizm koordinasyon kurulu toplantılarında gerek işletmecilerimiz, gerekse yerli ve yabancı turistler için birtakım kararlar alıyor ve uygulamaya koyuyor. Bu çalışmaların hepsi verimli bir sezon içindir. Sizler işletmeler olarak hizmet veriyor ve karşılığında para kazanıyorsunuz. Müşteri memnuniyetini sağlamak yalnızca sizin değil bizim de görevimiz. Ayaş’ta, Kızkalesi’nde eğer turizm yapılacaksa bu tür toplantı, seminer ve konferanslar sürekli yapılmalıdır" diye konuştu.

Beldelerde gerçekleştirilen toplantılara, İlçe Jandarma Komutanı Ali Akar, İlçe Emniyet Müdürü Levent Atalay, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Doğru, Ayaş belediye başkanı Süleyman Koç, Kızkalesi Belediye Başkanı Necati Kale, MERTİD başkanı Mustafa Kale, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kutlay da katıldı.
Toplantılar sonunda Demirhan ve beraberindekiler Kızkalesi’nde yapımı tamamlanan Cumhuriyet meydanını da gezdiler.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 15:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?