2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Erdemlili gençlerin coşkusu zirvede

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Mersin'in Erdemli ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene, Erdemli Kaymakamı İsmail Demirhan, Garnizon Komutanı İbrahim Hakan Yemenoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Karamık, Belediye Başkanı Musa Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü Levent Atalay, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Doğru ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende, kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi parti ve oda temsilcileri, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Erdemli Şehir Stadyumu'nda devam eden törenlerde gençler adına bir konuşma yapan öğrenci Halim Kavzak, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyet seviyesine gençlerin çıkaracağını belirterek, "19 Mayıs bir özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin ilk adımıdır. Türkiye Cumhuriyeti biz gençlere emanettir. Bu emaneti gelecek nesillere aktaracak olanda bizleriz. O zaman gençler olarak bize düşen görev ülkemiz için çok çalışmaktır" dedi.

Konuşmaların ardından turnuvalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından liseli gençler hazırladıkları gösterileri sundular. Renkli görüntülere sahne olan gösteriler, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 15:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra doğru IP: 78.164.251.xxx Tarih : 21.05.2008 07:57:03

katılıyorum resimdeki kızlar da çok şekermiş ama haberde oynadıkları oyunla ilgili bilgi vermemişsiniz onun dışında da iyi haber olmuş