2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Erdemli'li öğrenciler İspanya yolcusu

Erdemli Sağlık Meslek Lisesi Müdürü İsmail Hakkı Topbaş, Avrupa Birliği'nin eğitim programı Leonardo Da Vinci projesi kapsamında hazırladıkları projenin uygulaması için 11 Mayıs'ta İspanya'da olacaklarını söyledi.

Topbaş, okul öğretmenlerinden Ahu Emine Çetiner tarafından hazırlanan "Eğitim Sürecinde İlkyardım ve Acil Bakım Hizmetlerindeki Etkinliklerin İşleyişi" projesinin Ulusal Ajans tarafından kabul edildiğini belirterek, "11-24 Mayıs tarihleri arasında İspanya'nın Malaga kentinde olacağız. Burada Türkiye ile İspanya arasında akademik bir alışverişin sağlanması kadar, kültürel tanışmada gerçekleşecek" dedi.
Proje ile İspanya'da bulunan sağlık kuruluşlarında hizmet veren ambulansların işleyişi ve acil servisler ile diğer sağlık hizmetlerinin işleyişi konusunda bilgiler edinileceğinin altını çizen Topbaş, "Öğrencilerimiz bizdeki sağlık hizmetleri uygulamaları ile İspanya'daki sağlık hizmetleri uygulamalarını karşılaştırma fırsatı bulacaklardır. Bu akademik geziye 8 öğrencimiz ve benimle birlikte koordinatör öğretmenimiz Ahu Emine Çetiner ile AB bürosu temsilcisi Cenk Akay katılacak" diye konuştu.

 

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 12:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emekli öğrenci:) IP: 78.161.159.xxx Tarih : 11.10.2008 14:30:29

walla çok güsel bi projeydi ahu hocanın ve diğer hocalarımızın destekleriyle kızlarımız çok güzel bi etkinlik yaptılar bizi temsil ettiler hepsine başarılar