4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Erdemli'ye 'tenis kortu' yapılıyor

ERDEMLİ'YE 'TENİS KORTU' YAPILIYOR

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, bir ilke imza atarak bölgeye bir tenis kortu kazandıracak. Kortun yapımı için gerekli çalışmalar başlatılırken, inşaatın da en kısa sürede tamamlanıp faaliyete sunulacağı bildirildi.

Sultan Akın İlköğretim Okulu'nun hemen arka tarafında bulunan boş alanda inşaatına başlanan tenis kortuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 'zengin spor'u olarak bilinen tenisi inşa edilen kortla birlikte artık herkesin yapabileceğini ifade ederek, söz konusu kortların sayısının da önümüzdeki yıllarda arttırılacağını belirtti.

Tollu, Erdemli'nin hiçbir gelişmeden geri kalmayacağını vurgulayarak, "Tenis kortu ilçe için bir ilk. Bu ilkler her ne kadar bizim için büyük bir başarı olsa da ilçe adına geç kalınmışlıktan dolayı elbette ki üzücüdür. Fakat geçte olsa halkımızı yeniliklerle buluşturmaktan mutluyuz. Şunu da gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; ilçemizdeki tenis sahası sayısı artacak. Şu an bizim yaptığımız bir başlangıç. Halkımıza, şehrimize borcumuz çok. Bunu ödeyeceğiz. Bunu da herkesi görecek" dedi.

Bir süre önce inşaatına başlanan tenis kortuyla ilgili çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını açıklayan Tollu, kendilerinin de Erdemli'nin başarılarıyla konuşulmasını istediklerini ve ilçeyle ilgili bir tartışma yapılacaksa da bu konuda tartışılmasından yana olduklarını söyledi. Tollu, " Kim ne düşünürse düşünsün, ne konuşursa konuşsun; biz ne yaptığımızı gayet iyi biliyor ve doğru yolda olduğumuzun da bilincindeyiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 17:37:01
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 17:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?