5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Erdemli'ye yeni çöp kutuları

ERDEMLİ'YE YENİ ÇÖP KUTULARI

Erdemli Belediyesi, ilçedeki çöp konteynerlerinden sonra özellikle sigara yasağının ardından artan çöp kutusu ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni çöp kutuları alarak hizmete sundu.

Şehrin ihtiyaçlarının yanı sıra çevre düzenlemesi konusunda da iddialı olduklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptıkları çalışmalarla Erdemli'nin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Belediyeciliği iyi bildiklerini ifade eden Tollu, Erdemli’nin 55 yıllık bir belediye olmasına rağmen hala yol, su, arıtma tesisi ve kanalizasyon gibi temel sorunları bulunduğunu belirterek, hiçbir sanal gündemle kendilerini meşgul etmeden hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti. Haksız eleştirilerin kendilerini yollarından alıkoyamayacağını vurgulayan Tollu, “Bu konuda kim ne derse desin, kim ne şekilde yanlış beyanatlarda bulunarak halkı yanlış yönlendirmeye çalışırsa çalışsın, biz ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz. Halkımız da bize bu yüzden teveccüh gösterdi. Bu yüzden yaptığımız çalışmalarda ilçe sınırlarının dışında dahi takdir topluyor. Biz, seçimlerden önce 'Bize güvenen insanları mahcup edeceksek, onları utandıracaksak Allah bize bu görevi nasip etmesin' demiştik. Şimdi halkımızın yapılan hizmetlerden dolayı dik başlı ve gururlu olduklarını görmek bizi mutlu ederken, aynı zamanda şevk ve heyecan veriyor” dedi.

Erdemli’nin eksikliklerinin yanı sıra değişen dünya ve gelişen yaşam alanları çerçevesinde yapılması elzem konularda da hizmet verdiklerini, bu hizmetlerin hiç kimseyi veya bölgeyi ayırt etmeden devam edeceğini dile getiren Tollu, ilçede eksik olan çöp kutusu ihtiyacının karşılandığını, ilerleyen günlerde bu doğrultuda çalışmaların aksamadan devam edeceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 13:20:00
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 17:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?